top of page
Ceno Brandbeveiling brandblusapparatuur, brandslanghaspels, verband- en ADR-koffers, rookmelders en noodverlichting.

CENO Brandbeveiliging is gespecialiseerd in het onderhoud van draagbare brandblusapparatuur, brandslanghaspels, verband- en ADR-koffers, rookmelders en noodverlichting.

SERVICE ABONNEMENT
  • De planning voor het jaarlijks onderhoud nemen we voor u uit handen

  • Na elk onderhoud ontvangt u een duidelijk en transparant onderhoudsrapport

  • Onze onderhouds- en projecteringsdeskundige beoordeelt tijdens het onderhoud de algemene veiligheid in uw organisatie en geeft advies

  • 24/7 telefonisch bereikbaar

  • Géén voorrijkosten  (met uitzondering Waddeneilanden)

SERVICE EN ONDERHOUD
RISICO INVENTARISATIE & EVALUATIE

Voor het opstellen, actualiseren en onderhouden van uw RI&E (Risico Inventarisatie en –Evaluatie), BHV-plannen, ontruimingsplannen en vluchtplattegronden zijn onze veiligheidsdeskundigen u graag van dienst.

BRANDVERTRAGING

Magma Firestop® is speciaal ontwikkeld voor de brandvertragende behandeling van organische materialen. Of het nu gaat om massief hout, houtfineren, textiel of natuurlijk isolatiemateriaal, vrijwel alle brandbare en poreuze materialen kunnen doeltreffend, veilig en langdurig brandvertragend gemaakt worden volgens de relevante nationale en internationale normen. Als gecertificeerd Magma Firestop® applicateur is Ceno Brandbeveiliging bevoegd om deze behandeling uit te voeren en erkend door de controlerende instanties zoals gemeente en brandweer.

Ceno Brandbeveiliging - Magma Firestop® is speciaal ontwikkeld voor de brandvertragende behandeling van organische materialen.
bottom of page