Blokweg 9  

4761 RA Zevenbergen

Ceno_LOGO_Z_W

Tel: 0168 329093

info@ceno-brandbeveiliging.nl

Rounded square

VCA opleidingen

Basisveiligheid VCA

 

De opleiding Basisveiligheid VCA is een dagopleiding die voornamelijk bedoeld is voor alle werknemers die praktisch bezig zijn in de bouw, aannemerij of een van alle aanverwante beroepsgroepen.

De onderdelen die tijdens deze opleiding worden behandeld zijn onder andere wet- en regelgeving, risico’s en ongevallen, gevaarlijke stoffen, branden en explosies, werken in besloten ruimten, machines en gereedschappen, tillen en hijsen, struikelen, uitglijden en vallen, werken op hoogte, elektriciteit en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Elke deelnemer die het examen met voldoende resultaat afrondt, ontvangt het persoonsgebonden diploma VCA. Dit diploma is tien jaar geldig.

 

 

Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL)

 

De opleiding VCA (VOL) is bedoeld voor degenen die operationeel leiding geven aan uitvoerend personeel in de bouw, aannemerij of een van de aanverwante beroepsgroepen.

Evenals de opleiding Basisveiligheid VCA is de opleiding VCA (VOL) een dagopleiding.

Tijdens deze opleiding (1 dag) worden de diverse onderdelen van de basisopleiding verder uitgediept en komen er meer beleidsmatige onderwerpen aan de orde.

Elke deelnemer die het examen met voldoende resultaat afrondt, ontvangt het persoonsgebonden diploma VOL-VCA. Dit diploma is tien jaar geldig.