Blokweg 9  

4761 RA Zevenbergen

Ceno_LOGO_Z_W

Tel: 0168 329093

info@ceno-brandbeveiliging.nl

Rounded square

BHV opleidingen

De Basis

 

De basisopleiding Bedrijfshulpverlener bestaat uit twee modules, een module EHBO en een module Brand, ontruiming en communicatie. Alle onderdelen komen zowel in theorie als in praktijk aan de orde.

Elke module duurt een dag of twee dagdelen.

 

Ter afsluiting van elke module wordt een landelijk multiple choice examen afgenomen. Iedere geslaagde deelnemer ontvangt na afloop van elke module een certificaat. Na het behalen van beide certificaten ontvangt de deelnemer het landelijk erkend diploma Bedrijfshulpverlener van het NIBHV en een persoonlijk pasje inclusief verzekering (1 jaar geldig).

 

 

Nascholing

 

Tijdens de nascholingstraining Bedrijfshulpverlener komen alle onderdelen van de basisopleiding aan de orde waarbij naast een kort theoretisch gedeelte vooral uitgebreid en zo realistisch mogelijk in de praktijk getraind wordt.

Elke deelnemer die de nascholingstraining met voldoende resultaat doorlopen heeft,

ontvangt het certificaat herhaling Bedrijfshulpverlener van het NIBHV en een persoonlijk pasje inclusief verzekering (1 jaar geldig).

 

Ook als u eerder elders uw opleiding of herhaling voor Bedrijfshulpverlener hebt gevolgd verzorgen wij graag uw nascholingstraining.